Breaking News

Η δήλωση της οικογένειας του Matthew Perry - «Είμαστε συντετριμμένοι» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δήλωση στο TMZ έκανε η οικογένεια του Matthew Perry, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο τηλεοπτικός Chandler της σειράς "Τα Φιλαράκια" βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα (έπαιξε 2 ώρες pickleball).

Η οικογένεια του Matthew Perry δήλωσε στο TMZ: «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Matthew έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά γι' αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης».

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο εντοπίστηκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια).

Οι γονείς του Matthew Perry, αν και δεν ήταν μαζί στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, έδειξαν να είναι ενωμένοι όταν ενημερώθηκαν για τη θλιβερή είδηση και έφτασαν στην κατοικία του.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του ηθοποιού - η Suzanne Morrison και ο John Bennett Perry - χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν μικρός. Αργότερα η μητέρα του παντρεύτηκε τον Keith Morrison, με τον οποίο απέκτησε παιδιά, 3 κoρίτσια και 1 αγόρι. Ο Keith Morrison έχει και έναν γιο από προηγούμενο γάμο του. Επίσης, ο πατέρας του παντρεύτηκε τη Debbie Boyle, με την οποία απέκτησε μία κόρη.