Breaking News

Η εξομολόγηση της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Το πιο δύσκολο που έχει συμβεί στη ζωή μου, είμαστε alert συνέχεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια Ελπίδα Παναγιωτουνάκου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελπίδα Παναγιωτουνάκου μίλησαν για ένα σοβαρό ζήτημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας στα παιδιά.

«Η εφηβεία του παιδιού μου νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο που μου έχει συμβεί στη ζωή μου, πάνω από προσωπικές και επαγγελματικές δυσκολίες», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και συνέχισε: «Δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά ο κόσμος γύρω τους... Ακούω φωνές και σκέφτομαι ότι είναι παρέες παιδιών που τσακώνονται. Τα παιδιά δίνουν ραντεβού για να τσακωθούν σαν να έχουν τρομερό θυμό μέσα τους, απροσδιόριστο και σαν να πρέπει στη "μονομαχία" ο ένας να "πέσει" κάτω...».

«Ποτέ, όταν είναι το παιδί μου εκτός σπιτιού, δεν κοιμάμαι... Είμαστε alert συνέχεια. Τον πηγαίνω και τον φέρνω από το σημείο που πάει βόλτα. Μάλιστα, του στέλνω και μηνύματα για να τσεκάρω ότι όλα είναι καλά... Ευτυχώς, δεν έχει συμβεί κάτι στο παιδί μου. Του έχω πει να μην εμπλέκεται, να φεύγει», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια μίλησε η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Ελπίδα Παναγιωτουνάκου, η οποία έδωσε την επιστημονική διάσταση του θέματος.

Δείτε το βίντεο του Mega.