Breaking News

«Λύγισε» η Μπέσσυ Αργυράκη - «Εκτός από την αδελφή μου, μέσα σε έξι χρόνια έχασα τον πατέρα μου και τη μάνα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη, με αφορμή τις περιφερειακές εκλογές, όπου κατεβαίνει υποψήφια στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την υποψηφιότητά της, όπως και για την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ είπε για τον αείμνηστο Ρόμπερτ Ουίλιαμς:

«Μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μου έχει λείψει ο συμβουλάτορας μου. Ανά πάσα στιγμή τον έβρισκα και τον ρωτούσα για πράγματα, για ό,τι με απασχολούσε. Μου έχει λείψει η αλήθεια μέσα από έναν άνθρωπο που αυτός ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμ. Ευτυχώς υπάρχει η μουσική του και θα παρακαλούσα δημόσια να μην ξεχνάτε να βάζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο».

Η Μπέσσυ Αργυράκη συγκινήθηκε έντονα όταν ρωτήθηκε για την απώλεια της αδελφής της. «Δεν μπορώ... Η αδελφή μου ήταν πολυ αγαπημένη, έφυγε πάρα πολύ νέα, 42 χρονών. Απλά τώρα μου ήρθε το πακέτο στο μυαλό μου γιατί, εκτός από την αδελφή μου, μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει και τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Είναι πολύ θλιβερό, για όσους έχει συμβεί το αντίστοιχο, να χάνεις όλη την οικογένεια σου σε τόσο μικρό διάστημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Mega.