Breaking News

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Κάηκε η περιουσία του συζύγου μου στη Μάνδρα και πλημμύρισε το εξοχικό μας στη Σκιάθο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μπαμπάδες» παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μίλησε για τη διπλή φυσική καταστροφή που υπέστη η οικογένειά της.

Τον Μάρτιο του 2018, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης (Δήμος) Πέππας καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος.

Ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του Δημοσθένη Πέππα στη Μάνδρα είχε καεί, ενώ πριν λίγο καιρό πλημμύρισε η εξοχική κατοικία, που διατηρεί το ζευγάρι στη Σκιάθο, λόγω της κακοκαιρίας που σάρωσε τη Μαγνησία και τις Σποράδες.

«Πριν από λίγο καιρό που πλημμύρισε η Σκιάθος, πλημμύρισε το σπίτι μας. Κάηκε  ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του συζύγου μου στη Μάνδρα και το εξοχικό στη Σκιάθο πλημμύρισε. Λέγαμε κάτι με τον Δήμο εκείνη την ώρα... "Μα είναι δυνατόν;"... Λέει τότε ο γιος μας "Μαμά, μπαμπά, μη φωνάζετε. Την βροχή τη στέλνει ο Θεός"», είπε η γνωστή ηθοποιός στον Τάσο Ιορδανίδη.

Και συνέχισε: «Σου λέει δηλαδή κάτι τέτοιο το παιδί και λες "ουάου". Τι να του πεις εκείνη την ώρα; Γιατί καταλάβαινε, έβλεπε την ένταση μας. "Και τι; Δε θα ξαναέχουμε σπίτι;" ρωτούσε και εμείς του απαντούσαμε "Όλα θα φτιάξουν" και "Αυτά φτιάχνονται, αγάπη μου. Ας είναι μόνο αυτά τα προβλήματα, εμείς να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία"...».

«Ήρθε μας αγκάλιασε και μας είπε "Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένεια που έχουμε". Και μόνο που το λέει αυτό ένα πλασματάκι πεντέμισι χρονών, νιώθεις πολύ γεμάτος και σκέφτεσαι ότι κάτι κάνεις καλά» πρόσθεσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 12ο λεπτό).