Breaking News

Πέθανε στα 54 του ο Matthew Perry (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Matthew Perry. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Chandler Bing στη σειρά "Τα Φιλαράκια", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το TMZ, o Matthew Perry βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (28/10), σε ένα σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι, ενώ στο σημείο δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Το TMZ ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο, με τις πηγές του να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Ένας εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες είπε στο People ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση στη διεύθυνση κατοικίας του Matthew Perry σχετικά με τον θάνατο ενός άνδρα στα 50 του, αλλά δεν επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του νεκρού.

Η Warner Bros αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Matthew Perry. Ο Matthew ήταν ένας απίστευτα προικισμένος ηθοποιός και ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Television Group. Η επίδραση της κωμικής ιδιοφυΐας του έγινε αισθητή σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα παραμείνει στις καρδιές τόσων πολλών. Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».


Ο Matthew Langford Perry (Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι) γεννήθηκε στο Williamstown της Μασαχουσέτης στις 19 Αυγούστου 1969. Μεγάλωσε στην Οτάβα του Καναδά, ενώ μετακόμισε στο Λος Άντζελες ως έφηβος.

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στις σειρές "Second Chance" (1987-1988), "Sydney" (1990) και "Home Free" (1993).

Ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά "Τα Φιλαράκια" (Friends), στην οποία υποδύθηκε τον Chandler Bing. Η σειρά διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. 


Το 2006, πρωταγωνίστησε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία "The Ron Clark Story". Τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε στη σειρά "Studio 60 on the Sunset Strίp".

Ο Matthew Perry συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς "Mr. Sunshine" (2011-2012), στην οποία πρωταγωνίστησε.

Ακόμη, συνδημιούργησε (χωρίς να συμμετέχει στο σενάριο) τη σειρά "The Odd Couple" (2015-2017), στην οποία, επίσης, πρωταγωνίστησε.

Εκτός από την τηλεόραση έπαιξε και σε αρκετές ταινίες, όπως: "Fools Rush In" (1997), "Almost Heroes" (1998), "Three to Tango" (1999), "The Whole Ten Yards" (2004), "Numb" (2007), "Birds of America" (2008) και "17 Again" (2009).


Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι δράσης "Fallout: New Vegas".

Να σημειωθεί ότι ο Matthew Perry είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ και τις ουσίες.

Πληροφορίες από: People - IMDb - wikipedia