Breaking News

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι νέοι ήρωες μπαίνουν στη σειρά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών (Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 21:00) θα μεταδοθεί εκτάκτως νέο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με την είσοδο των καινούργιων ηρώων.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά είναι οι: Στάθης Κόικας (Φάνης), Εριέττα Μανούρη (Ζωή), Μαρία Κατσανδρή (Ζουζού)  και Παρθένα Χοροζίδου (Τούλα). 

Τα ζευγάρια του 11ου κύκλου:

Φάνης και Ζωή (Στάθης Κόικας και Εριέττα Μανούρη)

Ο Φάνης Εξαρχόπουλος, είναι 28 ετών κι έχει μεγαλώσει στην Ικαρία. Είναι φυσιοθεραπευτής αλλά δουλεύει και ως barista σ’ ένα καφέ στο κέντρο. Είναι αυθόρμητος και παρορμητικός. Ενώ φυσιογνωμικά δείχνει γλυκός, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος κάφρος. Όταν όμως του αρέσει μια κοπέλα, είναι αρκετά εσωστρεφής. Χώρισε πριν έξι μήνες από μια σχέση πέντε ετών. Δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την πρώην του, αν και δεν το παραδέχεται. Το να τον έχεις συγκάτοικο είναι μια πρόκληση, καθώς είναι πολύ ακατάστατος, δεν ξέρει και πολλά από δουλειές του σπιτιού και σίγουρα δε σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.

Η Ζώη Λιόλιου είναι 27 ετών, μεγαλωμένη στο Ναύπλιο. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο και μόλις ξεκίνησε να δουλεύει σε μια κατασκευαστική εταιρεία. Είναι όμορφη, αλλά δεν το ξέρει. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι το δυνατό της σημείο. Είναι μεθοδική, της αρέσει να βάζει όρια, νιώθει άβολα με τις εκπλήξεις. Προσπαθεί να έχει τον έλεγχο στα πράγματα για να νιώθει ασφαλής. Ενώ θέλει να δείχνει πιο κουλτουριάρα και ψαγμένη, μπορεί να βλέπει όλη μέρα trash προγράμματα και να τραγουδάει pop τραγούδια με την -όχι και τόσο- ωραία φωνή της. Γενικά δεν τολμάει πράγματα και προτιμάει να τα αφήνει για αργότερα με τη δικαιολογία ότι τώρα δεν προλαβαίνει.


Μηνάς και Ζουζού (Αντώνης Αντωνίου και Μαρία Κατσανδρή)

Η Ζουζού Αγγέλου είναι δραστήρια, έξυπνη, αυτό που λέμε λαϊκά «διαόλου κάλτσα» με ό,τι κι αν καταπιαστεί θα το φέρει εις πέρας. Έξω καρδιά, γενναιόδωρη, δοτική, φιλόζωη.  Ιδιοκτήτρια ενός γραφείου τελετών εδώ και είκοσι χρόνια, καθώς το κληρονόμησε από τον αείμνηστο αλλά και άκρως ενοχλητικό, τσιφούτη και πολύ μεγαλύτερο της σύζυγο, Κλεάνθη Αγγέλου. Του άλλαξε όνομα και από «τελετές Αγγέλου» το ονόμασε «Game over», το αναβάθμισε και άρχισε να κατατροπώνει τον ανταγωνισμό.

Η Ζουζού, μπαίνει στη ζωή του Μηνά ως μια «ενοχλητική» καλή Σαμαρείτισσα, που προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη του. Αλλά όσο προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο εκείνος τσινάει! Ο χρόνος θα δείξει αν η επιμονή της θα ανταμειφθεί και η μουρμούρα θα πιάσει τόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όσο εκείνη θα προσπαθεί, τόσο εμείς θα γελάμε…


Ηλίας και Τούλα  (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Παρθένα Χοροζίδου)

Η Τούλα Βήχα προέρχεται από μια μεγάλη και ξακουστή οικογένεια της Άρτας. Είναι μεγαλοκτηματίας, ασχολείται με τα χωράφια της οικογένειας. Η Τούλα αγαπάει πολύ τη γη γιατί πιστεύει πως ό,τι κάνεις στο ανταποδίδει. Είναι δίκαιη, αληθινή και ευαίσθητη. Η Τούλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, είναι αυτόνομη, τσαμπουκαλού, με αυτοπεποίθηση αλλά και πολύ ευαίσθητη. Είναι και καλοφαγού και εξαιρετική μαγείρισσα. Είναι γελαστή, βροντόφωνη, αυθόρμητη, τίμια, ντόμπρα και δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Είχε αρκετές σχέσεις στη ζωή της, αλλά κανείς δεν ήταν ο «εκλεκτός» γι’ αυτήν. Epωτεύτηκε μια φορά στη ζωή της και η μοίρα της επιφύλαξε ο έpωτας της ζωής της να επιστέψει σε αυτήν. Ο μεγάλος της έpωτας, είναι ο Ηλίας.

Ο Ηλίας δέχεται μ’ ευγνωμοσύνη την είσοδο στη ζωή του, της Τούλας, της παλιάς του φίλης από το σχολείο. Μιας γυναίκας ζωντανής και σίγουρης για τον εαυτό της, που θα τον γοητεύσει με τη θετική της ενέργεια, την καλή της καρδιά και τη δοτικότητά της. Η νέα σελίδα στη ζωή του Ηλία προβλέπεται ανατρεπτική κι ενδιαφέρουσα και θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει νέες δυνατότητες και πτυχές στην προσωπικότητά του.


Ξένια και Μπάμπης (Άννα Κουτσαφτίκη και Σπύρος Τσεκούρας)

Μετά τους χορούς και τα τραγούδια με τους συμπέθερους και τη μάνα του Μπάμπη για τη βάφτιση του εγγονού, μία απρόσμενη «κεραμίδα» πέφτει στο κεφάλι της Ξένιας και του Μπάμπη. Η Σοφία ανακοινώνει πρώτα στη γιαγιά της και μετά στην Ξένια την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διαζύγιο. Όταν ο Μπάμπης ανακαλύψει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του, θα αισθανθεί ότι του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια.

Η Ξένια κι ο Μπάμπης θα χρειαστεί ν’ αναζητήσουν μέσα τους περίσσευμα δύναμης, θετικής διάθεσης και χιούμορ για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής με όλες τις αλλαγές που αυτή θα φέρει στην καθημερινότητά τους. Οικογένεια και φίλοι θα είναι εκεί, έτοιμοι να αναστατώσουν αλλά και να συνδράμουν το αγαπημένο θεσσαλονικιό ζευγάρι πάντα με αγάπη και πολύ γέλιο.