Breaking News

Ναταλία Δραγούμη: «Βίωσα σeξουαλική παρεvόχληση όταν ήμουν 12 ετών, σοκαρίστηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη στήλη της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα περιστατικό σeξουαλικής παρεvόχλησης που βίωσε, όταν ήταν 12 ετών. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Έχει γίνει περιστατικό σeξουαλικής παρεvόχλησης... Δεν έφτασε στο σημείο να υπάρξει άγγιγμα, αυτό θα ήταν ανατριχιαστικό. Έφυγα και δεν μου έμεινε κάτι πάρα πολύ τραυματικό. Το άσχημο ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης σε έναν κοντινό (όχι συγγενή) άνθρωπο της οικογένειας. Ήταν φίλος των γονιών μου. Δηλαδή, με έβαζε πάνω στο τιμόνι του ποδηλάτου και με πήγαινε βόλτα.

Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου, σαν θείος μου. Εγώ ήμουν 12 ετών. Μου είπε να πάμε κάτω από το σπίτι, στη θάλασσα. Κοιτάζαμε τη θάλασσα και με ρώτησε "Σε πειράζει να aυvανιστώ;". Σοκαρίστηκα, πάγωσα  και το κεφάλι μου δεν γύρισε καθόλου.  Σιχαιvόμoυν να δω. Του είπα "Όχι, δεν πειράζει". Nτρεπόμoυν να του πω "όχι", η ευγένεια μπορεί να σε "φάει". Ήμουν ευγενική γιατί ήταν οικογενειακός φίλος και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω...  Την ώρα που αυτός ολοκλήρωvε, ήρθε κατά πάνω μου να μου πιάσει το στήθoς. Εκείνη τη στιγμή εγώ δεν το ανέχτηκα και έφυγα.

Πήγα το είπα στην αδερφή μου και έγινε χαμός. Δεν το είπα στους γονείς μου, δεν ξέρω αν το έμαθαν. Θυμάμαι ότι η αδερφή μου χειρίστηκε το θέμα. Δεν τον ξαναείδα και δεν ξαναήρθε στο νησί. Μετά μάθαμε ότι ήταν επιδειξiας...».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 33:25).