Breaking News

Κ. Σπυροπούλου: «Στον όγδοο μήνα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί, έπαθα σοκ, ήμουν σε άθλια κατάσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (2/10) στο «The 2Night Show» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Στις αρχές του χρόνου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, Βλάση, που γεννήθηκε με καισαρική τομή.

«Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Ωστόσο, όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά, ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων κι εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές... Τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην εγκυμοσύνη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το έχω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», εξομολογήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Είχα στεναχωρηθεί πολύ, είχα σκάσει. Το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, οι οποίες ήθελαν 14 εργάσιμες μέρες να βγουν. Ο γιατρός μου είπε "Δεν ξέρω αν μπορείς να γεννήσεις το παιδί. Έχω δει κάτι και πρέπει να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα". Τον ρώτησα "Ποιο είναι το χειρότερο σενάριο;" και μου είπε "Να μην κρατήσεις το παιδί"...».

«Έπαθα σοκ. Έκανα την εξέταση και για περίπου 14 ημέρες περίμενα τα αποτελέσματα. Ήμουν σε άθλια κατάσταση, έτρωγα πολύ και τότε έβαλα τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης. Έλεγα στον Βασίλη "Δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον γιατί δε θέλει να μας πει την αλήθεια". Τελικά πήγαν όλα καλά και γέννησα. Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 30 κιλά...», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.