Breaking News

Στο πένθος ο Γιώργος Μαυρίδης - Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του - «Μακάρι να ξαναβρεθούμε σε μια άλλη ζωή» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο ίδιος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Πριν την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη, τη δυσάρεστη είδηση είχε ανακοινώσει το απόγευμα της Κυριακής (22/10) ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όπου ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist αγωνίζεται πλέον στο νεοσύστατο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα. Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Αργότερα, το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε τον πατέρα του, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδόσφαιριστη και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα... Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!».


Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε εξομολογηθεί πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016:

«Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Ασχέτως αν ήταν πολύ δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε, αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά...»