Breaking News

Βίκυ Βολιώτη: «Δε θεωρώ ότι τα παιδιά είναι η συνέχειά μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη, με αφορμή την παράσταση «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος» στο θέατρο «Μικρό Άνεσις», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Βίκυ Βολιώτη είναι παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας Σίμο Σαρκετζή. Το  ζευγάρι έχει υιοθετήσει ένα κoριτσάκι, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία.

Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την επιθυμία της κόρης της να αποκτήσει ένα αδερφάκι.

«Η Άννα μας ζητούσε αδερφάκι. Τώρα έχει σταματήσει λίγο, αλλά μας το ζητούσε πολύ. Το σκεφτόμασταν, τώρα όχι. Η δουλειά μας είναι άστατη με τρέλα ωράρια, ωστόσο δεν το αποκλείουμε», είπε η Βίκυ Βολιώτη.

Και πρόσθεσε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου. Δε θεωρώ ότι τα παιδιά είναι η συνέχειά μας, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι από αυτή την ανάγκη αποκτούν παιδιά. Δεν ήμουν μία γυναίκα που ήθελε να αποκτήσει σώνει και καλά παιδί, οπότε θα ήθελα να γίνει με ένα παιδί το οποίο μπορεί να είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μία υπέροχη κόρη, η οποία δε θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ, θέλω να κάνει αυτά που θέλει εκείνη...».

Δείτε το βίντεο του Mega.