Breaking News

Άννα Καψάλη για Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Οι άστεγοι στη Νέα Υόρκη ντύνονται πιο σικ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το φετινό Fame Story και την ενδυματολόγο Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σχολίασε η  Άννα Καψάλη, η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου». Η δημοσιογράφος μόδας και στυλίστρια είπε στον Ισίδωρο Φίκαρη:

«Όταν έκανα το Fame Story το 2006 γινόταν χαμός. Δηλαδή πήγαινα στο αεροδρόμιο, φορούσα γυαλιά και κρυβόμουν, γιατί ερχόντουσαν όλοι πάνω μου για αυτόγραφα. Με αναγνωρίζουν ακόμα στο δρόμο... Τότε συνέβησαν διάφορα άσχημα, είχα και κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα την τηλεόραση.

Το φετινό Fame Story δεν έχει τόσο πλάκα, όσο είχαμε εμείς τότε. Ο Fipster δεν μ' αρέσει, είναι μια μιντιακή προσωπικότητα χωρίς λόγο ύπαρξης. Είναι πολύ μικρός για καθηγητής και χωρίς εμπειρία...

Δεν γνωρίζω την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, όταν εγώ ήμουν στα περιοδικά αυτή δεν υπήρχε... Το στυλ που επιλέγει είναι πολύ παλιακό... Το τζιν με γύρισμα δέκα πόντων που φορούσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη το πουλούσε ένα μαγαζί πριν τέσσερα χρόνια... Οι άστεγοι στη Νέα Υόρκη ντύνονται πιο σικ από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη...».