Breaking News

«American Dreams»: Πέθανε ο ηθοποιός Peter Spellos (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Peter Spellos, πρωταγωνιστής της σειράς «American Dreams» και φωνή στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Transformers».

Όπως αναφέρει το Deadline, o Peter Spellos πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/11), μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Σύμφωνα με τη φίλη του και φοιτήτρια υποκριτικής, Jennifer Smith, ο Αμερικανός ηθοποιός νοσηλευόταν στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας Francisca Hospice House στην Ινδιανάπολη.

Ο φίλος του Fred Olen έγραψε την Κυριακή στο Facebook: «Με τεράστια θλίψη ανακοινώνω τον θάνατο του αγαπημένου μου φίλου, Peter Spellos στις 2:30 π.μ. σήμερα το πρωί. Πολλοί από εσάς γνωρίζατε τον Peter προσωπικά. Είχε περισσότερους αγαπημένους φίλους από όσα αστέρια υπάρχουν στον ουρανό. Πιο ευγενικός γίγαντας δεν υπήρξε ποτέ. Ένας ταλαντούχος ηθοποιός, δάσκαλος και "σοφή γριά κουκουβάγια". Πάντα με έκανε να γελάω. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ πόσες ταινίες κάναμε μαζί, αλλά πιθανότατα θα γέμιζαν ένα βιβλίο… ίσως κάποια μέρα να το κάνουν. Αντίο, φίλε».


Ο Peter Spellos υποδύθηκε τον Gus στη σειρά «American Dreams» (2002-2005). Επίσης, το 2000, ήταν η φωνή του χαρακτήρα Sky-Byte στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Transformers: Robots in Disguise».

Ο ηθοποιός υποδύθηκε guest ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλές ταινίες, όπως το «Men in Black II» (2002).