Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Eραστής δυτικών προαστίων».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας είχε υποδυθεί στη σειρά «Eραστής δυτικών προαστίων» τον Νίκο, τον αδερφό της Λίζας (Μαριλίτα Λαμπροπούλου).

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις στα social media. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε στο Facebook:

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω, ούτε να δουλέψω μαζί του... Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε... Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει...».


Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη έγραψε: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου συμφοιτητή, συνάδελφε και φίλε. Καλό ταξίδι υπερταλαντούχο πλάσμα..... Δεν ήξερα, δε σε αποχαιρέτησα... χανόμασταν συχνά, αλλά δεν ανησυχούσα... Ήξερα ότι θα σε συναντούσα σε κάποια πορεία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.... Ή ότι θα ερχόταν ο ένας μας να δει τη δουλειά του άλλου και να μου πεις φεύγοντας "σ' αγαπώ ρε Νεκταράκι". Κι εγώ Αλέξανδρε κι εγώ...».


Επίσης, η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου σημείωσε: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».


O Αλέξανδρος Κομπόγιωργας σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Εκτός από ηθοποιός υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.