Breaking News

General Hospital: «Έφυγε» στα 50 του ο ηθοποιός Tyler Christopher (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 50 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Tyler Christopher, γνωστός για τους ρόλους του στις σαπουνόπερες «General Hospital» και «Days of Our Lives». Είχε πέντε υποψηφιότητες Daytime Emmy, κερδίζοντας μία φορά το βραβείο.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο Maurice Benard, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου (λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας). Ο πρωταγωνιστής του «General Hospital» έγραψε στο Instagram:

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Tyler Christopher. Ο Tyler πέθανε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο San Diego. Ο Tyler ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να φέρνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Tyler ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο Tyler ήταν υπέρμαχος της καλύτερης ψυχικής υγείας και θεραπείας χρήσης ουσιών, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική διαταραχή και το αλκοόλ. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του».


Ο Tyler Christopher υποδύθηκε τον Nikolas Cassadine στη θρυλική σαπουνόπερα «General Hospital». Σύμφωνα με το IMDb, έπαιξε σε 1.153 επεισόδια από το 1996 έως το 2016.

Υποδύθηκε, επίσης, τον Stefan DiMera στο «Days of Our Lives», όπου έπαιξε σε 159 επεισόδια από το 2018 έως το 2019, κερδίζοντας ένα Daytime Emmy (ήταν η πέμπτη φορά από τις πέντε υποψηφιότητες της καριέρας του).

Σύμφωνα με το People, από το 2002 έως το 2004, ο Tyler Christopher υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Eva Longoria. Το 2008, παντρεύτηκε την πρώην δημοσιογράφο του ESPN, Brienne Pedigo, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Greysun James και τον Boheme. Οι δυο τους φέρεται να χώρισαν το 2021.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο ηθοποιός - ο οποίος τέθηκε υπό την κηδεμονία της αδερφής του Susan Asmo Baker από το 2019 - μίλησε για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής του σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με εκμεταλλευόταν ένα μέλος της οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ο Christopher έγραψε στο Instagram: «Το να μοιράζεσαι είναι μέρος της διαδικασίας θεραπείας».

Ο Tyler Christopher τέθηκε για πρώτη φορά υπό την κηδεμονία της αδερφής του κατά τη διάρκεια μιας περιόδου στέρησης από το αλκοόλ. Έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε σωτήρια επέμβαση μετά από εσωτερική αιμορραγία. Ενώ ο Christopher νοσηλευόταν, η αδερφή του υπέβαλε αίτηση κηδεμονίας.

Σε δικαστήριο, ο Christopher ισχυρίστηκε ότι η Asmo Baker χρησιμοποίησε έως και 40.000 δολάρια, που θα έπρεπε να ήταν για την κηδεμονία του για να εξοφλήσει τις δικές της πιστωτικές κάρτες και να αγοράσει στον γιο της ένα φορητό υπολογιστή, μεταξύ άλλων. Η αδερφή του αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Τον περασμένο Μάιο, ο Christopher συνελήφθη για μέθη στο αεροδρόμιο Hollywood Burbank. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250 δολαρίων. Δεν ήταν η πρώτη του σύλληψη λόγω μέθης, καθώς συνελήφθη για ένα παρόμοιο περιστατικό το 2019, όταν αποκοιμήθηκε στο πίσω μέρος ενός Uber.


Σύμφωνα με το IMDb, ο Tyler Christopher έπαιξε - μεταξύ άλλων - στις τηλεταινίες «The Pretender 2001» (2001), «The Other Mother» (2017), «20.0 Megaquake» (2022), «Super Volcano» (2022) και «Ice Storm» (2023), όπως και στις κινηματογραφικές ταινίες «Catfish in Black Bean Sauce» (1999), «Face the Music» (2001), «Out of the Black» (2001), «Raven» (2010), «Stage 4» (2010), «Shouting Secrets» (2011), «Beyond the Lights» (2014), «Pretty Broken» (2018), «F.R.E.D.I.» (2018), «Max Winslow and the House of Secrets» (2019), «Moon Crash» (2022), «Thor: God of Thunder» (2022) και «Murder, Anyone?» (2022).