Breaking News

Φάρμα - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Τέτοιες λέξεις έχουν ειδικό βάρος, θέλει προσοχή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/11) προκλήθηκε ένταση στη Φάρμα, καθώς ο Γιώργος Τσάμης απηύθυνε κατηγορίες στον Νίκο Παρλαντζά περί κακοποίησης ζώου. Στην αντιπαράθεση των δύο παικτών πήρε θέση ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Νίκος Παρλαντζάς: «Σε ό,τι αφορά το σπρώξιμο, εγώ έχω δύο παιδιά. Εγώ να με πατήσει η αγελάδα, που κινδύνεψα δέκα φορές, οι κάμερες τα γράφουν όλα, που την έσπρωξα, την απώθησα για να μη με πατήσει, αν θεωρείται ξύλο να δικαστώ και να αποχωρήσω από τη Φάρμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».  

Γιώργος Τσάμης: «Η αγελάδα αυτήν τη στιγμή είναι θλιμμένη. Βελάζει καθημερινά...».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Επειδή ο Νίκος έχει και μια εμπειρία με τα ζώα, είναι η δουλειά του... Αν μπόρεσε να "διαβάσει" την επόμενη κίνηση της αγελάδας... Την εμπειρία του τη σέβομαι κι αν είδε την επόμενη κίνηση που θα έκανε η αγελάδα, το να την απωθήσει για να μη φάει τη... δεν ήμουν μπροστά...».

Γιώργος Τσάμης: «Είμαι εδώ για να εκφράζω την άποψή μου. Δε σέβομαι την εμπειρία του Νίκου, αυτό που κάνει για εμένα είναι έγκλημα και τελειώνω εδώ πέρα, Είναι η δική μου άποψη».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Γιώργο μου άκου... πολύ καλά κάνεις και την έχεις, αλλά τέτοιες λέξεις, οι οποίες έχουν ειδικό βάρος, μέχρι να τις προσάψουμε σε κάποιον θέλει λίγη προσοχή. Αν διαπιστώναμε ότι κάποιος φέρεται όπως δεν πρέπει να φέρεται σε κάποιο ζωάκι, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα προστατεύαμε το ζώο και θα διώχναμε τον παίκτη. Η κακοποίηση ζώου είναι βαρύ...».