Breaking News

Ηλέκτρα: Επεισόδια 25 - 26 - 27 - 28

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/11/2023 - Επεισόδιο 25: 
Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν μαζί από το νησί. Εκείνη αντιστέκεται, μα ο Νικόλας εκδίδει εισιτήρια. Η Ηλέκτρα φτάνει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι των Βρεττών. Λίγο αργότερα, καταρρέει. Ένα δείπνο επικυρώνει τη συνεργασία Βρεττού-Σεραφεντίνογλου.

Η Ζωή, με τον Νώντα και τους υπόλοιπους, αποφασίζουν να φυγαδεύσουν τον Παύλο. Ο διοικητής, όμως, έχει ενημερωθεί για το επεισόδιο στο σχολείο και τους έχει στήσει καρτέρι… Αυτή τη φορά, ο Παύλος δεν θα γλιτώσει τη σύλληψη!

Τρίτη 14/11/2023 - Επεισόδιο 26: Η υγεία της Ηλέκτρας συνεχίζει να γεμίζει αγωνία τον Σωτήρη. Το «πρώτο» ραντεβού του Βασίλη με την Ουρανία στέφεται από αποτυχία, γεμίζοντας τη Μερόπη ελπίδες. Ένας όρος στη διαθήκη του Βρεττού θα προκαλέσει την οργή του Νικόλα και η σχέση με τον πατέρα του θα φτάσει στ’ άκρα. Η Νεφέλη συνεχίζει ν’ αγωνία για την τύχη του Παύλου. Θα καταφέρει να πείσει τον Σωτήρη να αναλάβει δράση; Η Τιτίκα με τον Βρεττό επιχειρούν να χαλάσουν τη σχέση του Νικόλα και της Κατερίνας. Ο Σωτήρης θ’ ανακαλύψει την υπεξαίρεση ενός μεγάλου ποσού απ’ τα ταμεία του Δημαρχείου, αλλά οι κατηγορίες θα πέσουν στον λάθος άνθρωπο. Ο Παύλος αφήνεται προσωρινά ελεύθερος, αλλά ο Περλεπές δεν έχει πει ακόμα την τελευταία κουβέντα του και καλεί στο νησί τον επιθεωρητή εκπαίδευσης. Ο επιθεωρητής, όμως, γνωρίζει τον αληθινό Παύλο Φιλίππου και η διπλή ταυτότητα του Παύλου έρχεται στο φως!


Τετάρτη 15/11/2023 - Επεισόδιο 27: Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να τον φυγαδεύσουν, αλλά εκείνος μετά την αποκάλυψη της Ηλέκτρας ότι τον χρησιμοποίησε εpωτικά, δεν έχει δύναμη να κάνει το οτιδήποτε, είναι ήδη παραδομένος. Ο Βασίλης κατανοεί ότι η αδυναμία του οφείλεται στη γυναίκα που τον πλήγωσε και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να ανακαλύψει πως αυτή η γυναίκα είναι η Ηλέκτρα. Θα το καταλάβει; Πάντως, μεταφέρει στην αδερφή του την κατάσταση του Παύλου κι εκείνη νιώθει τεράστιες τύψεις. Θα κάνει κάτι για να αποτρέψει την απόφασή του να παραδοθεί; Ταυτόχρονα ανησυχεί έντονα για τον Παύλο και η μικρή της κόρη, η Νεφέλη. Η Ηλέκτρα την ρωτά αν είναι εpωτευμένη μαζί του. Τι θα της απαντήσει; Επιτέλους, εμφανίζονται οι φωτογραφίες της Πόπης, οι οποίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Νικόλα. Όμως, σημασία έχει ποιος θα τις δει πρώτος!


Πέμπτη 16/11/2023 - Επεισόδιο 28: Με τον επιθεωρητή στην Αρσινόη, ο κλοιός γύρω από τον Παύλο στενεύει λεπτό το λεπτό. Η Ηλέκτρα, καταπονημένη, φτάνει έξω από την πόρτα του. Θα αντέξει να μην τη δει; Ο Σωτήρης υψώνει, για πρώτη φορά, ανάστημα στον πατέρα του. Όμως, θα σταθεί δίκαιος και απέναντι στην Κατερίνα; Ο Χάρης μοιράζεται με τον Μίμη την υποψία του: η Πόπη μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο νησί. Η Ηλέκτρα νιώθει πως χάνει την αδερφή της, βλέποντας πως η σχέση της με τον Νικόλα έχει θολώσει την κρίση της κι η μεταξύ τους επαφή έχει χαθεί. Μα αυτή δεν είναι η μόνη σχέση μέσα στην οικογένειά τους που βρίσκεται σε κίνδυνο. Στέργιος και Δόμνα ξεκαθαρίζουν στην Κατερίνα: αν φύγει, η πόρτα του σπιτιού τους θα κλείσει για εκείνη μια για πάντα. Η Τιτίκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της ευθέως και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει...


Για την αρχική σελίδα "Ηλέκτρα" πατήστε ΕΔΩ