Breaking News

Α. Κούγιας για Ε. Βατίδου: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης - Έχω σχέση, οι δηλώσεις της μου δημιουργούν πρόβλημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, η οποία - προφανώς με χιούμορ - άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους. Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε στο Happy Day:

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω κι εγώ σ' αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Δεν απάντησα στη δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε ότι δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δε θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε την εικόνα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα...


Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου... Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».