Breaking News

Στα Σύνορα: Επεισόδια 9 - 10 - 11 - 12

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυριακή 26/11/2023 - Επεισόδιο 9: 
Ο Στέλιος, πανικοβλημένος, ψάχνει στο δάσος να βρει τον Ντίνο, αλλά μάταια. Καθώς ο Ηρακλής συζητάει με την Ιωάννα, εμφανίζεται μπροστά τους, αναπάντεχα ο Ντίνος και προσφέρεται εθελοντικά να παραδοθεί στον Ηρακλή και να γίνει κρατούμενος. Την ίδια ώρα, οι υποψίες του Αντώνη πως τον απατάει η γυναίκα του φουντώνουν όλο και περισσότερο, με αποκορύφωμα τη στιγμή που βρίσκει την Καίτη μαζί με έναν νεαρό άνδρα.

Και ενώ, στο σπίτι της οικογένειας Φατούρου, επικρατεί ένταση, ο παπάς προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Στέφανο και τον Ηρακλή, προκειμένου να μη βρίσκονται σε διαρκή κόντρα. Ο Σωτήρης προσπαθεί να συναντηθεί με την Ελένη, αλλά η Γιαννούλα τους χαλάει τα σχέδια. Παράλληλα, στο σπίτι της Γιαννούλας, ο Στέλιος έχει καταπιαστεί με ηλεκτρολογικές εργασίες. Ξαφνικά, ακούγεται ένας τρομακτικός θόρυβος που τους αναστατώνει όλους. Τρέχουν, μαζί με την Ολυμπία, για να δουν τι έχει συμβεί και ανακαλύπτουν πως η Γιαννούλα έχει πάθει ηλεκτροπληξία.

Κυριακή 26/11/2023 - Επεισόδιο 10: Η Ιωάννα βλέπει τη Γιαννούλα λιπόθυμη στο πάτωμα και, έντρομη, τής υπόσχεται πως, εφόσον συνέλθει, θα κάνει ό,τι της ζητήσει! Στο άκουσμα αυτών των λόγων, η Γιαννούλα ξυπνάει, αλλά αποφασίζει να προσποιηθεί ότι έπαθε αμνησία. Η Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηρακλής τους αποκάλεσε φτωχούς και γίνεται έξαλλη. Παράλληλα, ο Αντώνης πηγαίνει να πληρώσει το πρόστιμο, χρησιμοποιώντας τις πανάκριβες γόβες της. Η Γιαννούλα εξακολουθεί να παριστάνει ότι πάσχει από αμνησία, με αποτέλεσμα όλοι να ασχολούνται μαζί της.

Η Ιωάννα συνειδητοποιεί ότι έχει ανάγκη από χρήματα και επειδή θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, πιάνει δουλειά στο φούρνο του χωριού. Όσο η Γιαννούλα είναι παροπλισμένη και δεν μπορεί να δώσει εντολές, ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να εμπορευτούν πορσελάνινα σερβίτσια. Η Ιωάννα το μαθαίνει και θυμώνει που οι τρεις άντρες αποφάσισαν να αγνοήσουν τη γιαγιά της και να πάρουν μόνοι τους πρωτοβουλίες. Αποφασίζει, λοιπόν, να τους πει ότι θα αναλάβει η ίδια τα ηνία της επιχείρησης, έως ότου συνέλθει η Γιαννούλα!


Κυριακή 3/12/2023 - Επεισόδιο 11: Η Ιωάννα ανακοινώνει στον Στέλιο, στον Βαγγέλη και στον Αντώνη πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της γιαγιάς της και να αναλάβει εκείνη την επιχείρηση, προσωρινά. Εκείνοι μένουν εμβρόντητοι. Ο Σωτήρης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Ελένης, αλλά ανακαλύπτει ότι στο κρεβάτι της είναι ξαπλωμένος ο πατέρας Αριστείδης. Ο Νικόλας δυσανασχετεί, που ο Μελέτης φιλοξενεί τον Ηρακλή στο σπίτι τους. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως η Καίτη έχει σπαταλήσει όλες τις οικονομίες τους, προκειμένου να αγοράσει ρούχα και καλλυντικά.

Η οικογένεια της Γιαννούλας ανησυχεί επειδή η αμνησία της δεν έχει περάσει, ακόμη. Ο Στέλιος με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη ετοιμάζονται να φέρουν λαθραίες πορσελάνες, οι οποίες τελικά καταλήγουν στο σπίτι του Αντώνη. Ο Ηρακλής και η Ιωάννα βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, με τον Νικόλα και τον Στέφανο να τους παρακολουθούν. Στο μαγαζί, όμως, που επιλέγουν να καθίσουν, εισβάλλει ένας ληστής και ζητάει να του παραδώσουν τα χρήματα τους και ό,τι άλλο πολύτιμο έχουν επάνω τους...

Κυριακή 3/12/2023 - Επεισόδιο 12: Ο επίδοξος ληστής καταφέρνει να βγει από την καφετέρια, αλλά έχει την ατυχία να πέσει επάνω στον Στέφανο, ο οποίος τον ακινητοποιεί. Την ώρα που ο Βαγγέλης, ο Στέλιος και ο Αντώνης γιορτάζουν την πώληση των πορσελάνινων σερβίτσιων στον Αποστόλη, ο Περικλής πιέζει τον Ηρακλή να δώσει τις εξετάσεις, που προβλέπονται για να γίνει εθελοντής δασοπυροσβέστης. Τελικά, εκείνος πείθεται, διότι θεωρεί ότι μ΄ αυτόν τον τρόπο, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την Ιωάννα.

Παράλληλα, η Ολυμπία δίνει στη Γιαννούλα να φάει ένα κομμάτι μηλόπιτα, επειδή πιστεύει ότι τα μήλα κάνουν καλό στη μνήμη. Καθώς, όμως, εκείνη τρώει, μασάει κάτι σκληρό, που είχε πέσει στο μείγμα και σπάει το δόντι της. Την ίδια στιγμή, η Μπαρντάνα υποδέχεται στο σπίτι της τον Αποστόλη, ο οποίος έχει έρθει για να παραλάβει τις πορσελάνες. Επειδή φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος, τον βάζει να καθίσει στην πολυθρόνα και κάνει ό,τι μπορεί για να τον περιποιηθεί. Αλλά, συμβαίνει κάτι εντελώς αναπάντεχο...


Για την αρχική σελίδα "Στα Σύνορα" πατήστε ΕΔΩ