Breaking News

Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου και η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε σε χθεσινό podcast του στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απάντησε την Παρασκευή (3/11) μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Λάκης Λαζόπουλος: «Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή, τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω...

Αν δεν το έκανε ριάλιτι, λοιπόν, ο Λιάγκας, δε θα μπορούσε να γίνεται αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι "δε θα μου πει εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω", αλλά καμία εκπομπή δεν έχει το ακαταδίωκτο των λεγομένων της. Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ...ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε.

Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης; Είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους; Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα...».


Γιώργος Λιάγκας: «Χαίρομαι πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση. Βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουμε για το πώς θα είναι η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους και βγαίνουν και έχουν μία άποψη για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο χρόνο ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία.

Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, παλιοί και καινούριοι, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Αν έχουμε να δώσουμε κάποιον λόγο, μόνο εκεί έχουμε να δώσουμε, όπως και στους τηλεθεατές που καθημερινά μας βλέπουν...».