Breaking News

Το ξέσπασμα του Light και η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε την Κυριακή (5/11) στον Light, ο οποίος ξέσπασε μέσα από story του στα social media.

Μετά τη συνέντευξη του Light στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο γνωστός τράπερ ξέσπασε, κάνοντας λόγο για «πετσόκομμα» των δηλώσεών του.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ και κριτής του Fame Story ανέφερε: «Λοιπόν, Χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη, σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα, βλέπω έχετε πάρει τη δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει τη μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μoύλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα, δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια. Αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου. Μην είστε μoύλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μ@@@ες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα».

Μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα είπε ο Light στο story του, το «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσίασε αυτούσια τη συνέντευξή του.

H Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στα σημεία που κόπηκαν στο μοντάζ, τονίζοντας ότι δεν αλλοιώθηκε καθόλου το περιεχόμενο των δηλώσεων του. Επίσης, σημείωσε ότι ο τράπερ κατέβασε στη συνέχεια το story του. Κατόπιν μίλησαν και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, με τον Νίκο Συρίγο να ξεσπά κατά του Light.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο του Mega.