Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Matthew Perry - Τα «Φιλαράκια» τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κηδεία του Matthew Perry τελέστηκε σε στενό κύκλο χθες, το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) τοπική ώρα (ξημερώματα Σαββάτου σε ώρα Ελλάδας).

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο τηλεοπτικός Chandler της σειράς "Τα Φιλαράκια" βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα. Ωστόσο, επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το TMZ, η κηδεία του έγινε στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες, ένα διάσημο νεκροταφείο κοντά στο Hollywood Hills.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι συμπρωταγωνιστές του στα "Φιλαράκια", η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc και ο David Schwimmer.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, το μέρος της ταφής επιλέχθηκε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο... γιατί βρίσκεται σε απόσταση "αναπνοής" - περίπου ενός χιλιομέτρου - από τα στούντιο της Warner Bros., όπου γυρίστηκε η αγαπημένη σειρά.

Μεταξύ των μελών της οικογένειας ήταν η μητέρα του Suzanne Morrison, ο πατέρας του John Bennett Perry και ο πατριός του Keith Morrison.

Η τελετή ήταν σχετικά μικρή, με όχι περισσότερα από 20 άτομα. Όλοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με την κάμερα να τους καταγράφει να ανταλλάσσουν αγκαλιές και συλλυπητήρια.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του ηθοποιού - η Suzanne Morrison και ο John Bennett Perry - χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν μικρός. Αργότερα η μητέρα του παντρεύτηκε τον Keith Morrison, με τον οποίο απέκτησε παιδιά, 3 κoρίτσια και 1 αγόρι. Ο Keith Morrison έχει και έναν γιο από προηγούμενο γάμο του. Επίσης, ο πατέρας του παντρεύτηκε τη Debbie Boyle, με την οποία απέκτησε μία κόρη.