Breaking News

Βίβιαν Κοντομάρη για Ζωή Λάσκαρη: «Σχεδόν είχαμε τσακωθεί, είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, την αγάπη της για το θέατρο, τον φόβο της για την απόρριψη, τη σχέση της με τους γονείς και τον μονάκριβο γιο της.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Το Σόι Σου», στην οποία υποδύθηκε τη Μπέλα, όπως και στη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος Από Εμάς», στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Μεταξύ άλλων, η Βίβιαν Κοντομάρη μίλησε και για τη συνεργασία που είχε στο θέατρο με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στην παράσταση "Νύφη κουράγιο". Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε "στην παράσταση να βάλεις ένα τακουνάκι". Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα μόνο για εκείνη» είπε η Βίβιαν Κοντομάρη.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. Μου είπε "μην μου ξαναμιλήσεις". Μετά με περίμενε στη στάση και μου είπε "δεν θα μου ξαναμιλήσεις;" και της λέω "φυσικά θα σου ξαναμιλήσω"...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.