Breaking News

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» του Open.

Οι σχέσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τη Βρισηίδα Ανδριώτου είναι τεταμένες μετά το Survivor All Star. 

Όλα άρχισαν μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ευρυδίκη - όταν αποχώρησε από το ριάλιτι - για τον σύντροφο της Βρισηίδας, τον Σπύρο Μαρτίκα. Στη συνέχεια ακολούθησαν αιχμές εκατέρωθεν.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες: «Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δύο πρόσωπα. Μόνο το στήθoς μου δεν έβγαλα πέρυσι να... θηλάσω τη Βρισηίδα! Όλα τα άλλα τα έκανα. Δηλαδή, τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ; Όπου πηγαίνω, με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι... Με ρωτούν στο δρόμο αν η σχέση τους είναι αληθινή και αν θα κάνουν παιδιά. Τους λέω να ρωτήσουν τους ίδιους. Μακάρι να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Εγώ τους έκανα το προξενιό. Δε θυμάσαι που πρώτα την έπεφτε σε μένα ο Μαρτίκας και μετά πήγε στη Βρισηίδα;».

Οι δυο γυναίκες συμμετείχαν πρόσφατα στο ίδιο fashion show. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της, καθώς δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας. Από την πλευρά της η Βρισηίδα το διέψευσε, τονίζοντας ότι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να την πλησιάζει, ούτε να μιλάει δημόσια για εκείνη.