Breaking News

Χάρης Σώζος για Κασσελάκη: «Την πρώτη Κυριακή τον ψήφισα, νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το γαϊδούρι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Χάρη Σώζο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τον ρόλο του στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά».

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τελικά η πολιτική... δεν του πάει, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος το 2014. Είχα προτάσεις και το 2019 και τώρα από όλους τους χώρους, αλλά είπα ότι δε θέλω. Δεν μου πάει όλη αυτή η διαδικασία, είναι πολλά πράγματα. Η διαχείριση της εξουσίας αλλοιώνει τους ανθρώπους... Είναι μεγάλη κούραση και μεγάλη ευθύνη. Είναι πλήρους απασχόλησης, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Εγώ δεν πέρασα καλά», είπε ο Χάρης Σώζος.


Όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αναδείχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός σημείωσε:

«Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά να εκλέξουμε αρχηγό. Μέσα σε 2 μήνες να έρθει κάποιος άγνωστος και να γίνει αρχηγός ενός κόμματος... κάτι δεν μου άρεσε... Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη, γιατί έλεγα "να ταρακουνηθεί λίγο το σύστημα" και τη δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα Αχτσιόγλου. Δεν περίμενα ότι θα έρθει πρώτος και ότι τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος».

«Το πράγμα δεν πήγαινε καλά... Μου έλεγαν ότι έβγαιναν τα γκάλοπ και δεν τα έλεγαν στον Τσίπρα για να μην τον στεναχωρούν... Δεν έχουν σωστή πληροφόρηση, δεν αφουγκράζονται τον κόσμο... Εγώ χαριτολογώντας λέω ότι και τη Μενεγάκη να έβαζαν υποψήφια, θα έβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Χάρης Σώζος.


Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.