Breaking News

Οικογενειακή υπόθεση τα γενέθλια της Britney Spears (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλια της Britney Spears ήταν οικογενειακή υπόθεση. Η ποπ σταρ γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με ένα πάρτι στο Λος Άντζελες το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (1/12).

Το People επιβεβαίωσε ότι στο πάρτι παρευρέθηκαν η μητέρα της, Lynne Spears και ο αδερφός της, Bryan Spears.

«Το να είμαστε μαζί και να γιορτάζουμε τα γενέθλιά της ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για την οικογένεια», είπε μία πηγή στο People.

Σε φωτογραφίες, που εξασφάλισε το TMZ, η 68χρονη Lynn Spears φαίνεται να φεύγει από τον χώρο του πάρτι το πρωί του Σαββάτου.

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο, η Britney Spears είχε γνωστοποιήσει, μέσω Instagram, ότι αποκατέστησε τη σχέση της με τη μητέρα της. Μάλιστα, αποκάλυψε τότε ότι η μητέρα της είχε επισκεφτεί το σπίτι της για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Πριν λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί με συγκινητικά λόγια στον 46χρονο αδερφό της Bryan, με τον οποίο βελτιώθηκε η σχέση της.

«Ο μεγάλος μου αδερφός που είναι σαν μπαμπάς και ο καλύτερός μου φίλος!!», είχε γράψει στο Instagram.

Σύμφωνα με το People, ενώ η Britney γιόρταζε τα γενέθλιά της με τη Lynne, τον Bryan και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάρτι της, η βραδιά τελείωσε με μια αγχωτική δοκιμασία. 

Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε, μέσω story της, ότι ο σκύλος της Snow έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στον κτηνίατρο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο, καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, αναφέροντας ότι ο σκύλος της είναι καλά.


«Μην ανησυχείτε για τον Snow. Πήγα στον κτηνίατρο βιαστικά στη μέση τη νύχτας, με τα παπούτσια και τα ρούχα του (μάνατζερ και φίλου) Cade (Hudson). Μοιάζω κυριολεκτικά με το κoρίτσι στην ταινία "All Dogs Go to Heaven"», σημείωσε με χιούμορ.


Φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, κατέγραψαν τη Britney να φεύγει από το σπίτι του Hudson, φορώντας τα ρούχα του.