Breaking News

Φάρμα: Αποχώρησε ο Βάιος Κόκκινος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βάιος Κόκκινος δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό, καθώς αποχώρησε από τη Φάρμα στο επεισόδιο της Τρίτης (19/12).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησε την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης του Star. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια: Γιώργος Γιαννούλας - Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος - Βάιος Κόκκινος.

Στη δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να μπερδέψουν ένα σχοινί, όσο περισσότερο μπορούσαν, γύρω από διάφορα εμπόδια. Αφού ολοκλήρωσαν το μπέρδεμα των σχοινιών, τα ζευγάρια άλλαξαν θέσεις και άρχισαν να ξετυλίγουν και να ξεμπερδεύουν τους κόμπους, που δημιούργησαν προηγουμένως οι αντίπαλοί τους. 

Το ζευγάρι που κατάφερε να τραβήξει πρώτο όλο το σχοινί πίσω από τη γραμμή αφετηρίας ήταν ο Γιώργος Γιαννούλας και ο Γιώργος Γιαννακίδης.


Οι ηττημένοι Αλέξανδρος Τέλλιος και Βάιος Κόκκινος μονομάχησαν στον αχυρώνα, διεκδικώντας το εισιτήριο για την τελική τριάδα.

Στη σειρά αγωνισμάτων, ο Αλέξανδρος Τέλλιος επικράτησε με 4-2, με τον Βάιο Κόκκινο να αποχωρεί συγκινημένος από τη Φάρμα.

«Πολύ δύσκολα συναισθήματα.  Ο Βάιος είναι πάνω από 10 χρόνια φίλος μου, μεγαλώσαμε στην ίδια πόλη. Είναι στενάχωρο γιατί εγώ είμαι η αιτία που αποχωρεί από το παιχνίδι», είπε ο Αλέξανδρος Τέλλιος στην κάμερα της παραγωγής.


Στον ημιτελικό της Φάρμας πέρασαν ο Γιώργος Γιαννούλας, ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Τέλλιος.