Breaking News

Φάρμα: Στον τελικό ο Τέλλιος και ο Γιαννακίδης - Η συγκίνηση του Γιαννακίδη, ξανά έγκυος η γυναίκα του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ημιτελικός της Φάρμας προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τετάρτης (20/12). Ο 
Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε τον Αλέξανδρο Τέλλιο, τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιώργο Γιαννούλα στη μονομαχία αποχώρησης, που ανέδειξε τους δύο φιναλίστ. Οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν κούνιες, που αν και θύμιζαν πολύ το «Δύσβατο Μονοπάτι», ήταν πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους ήταν να συλλέξουν είκοσι τσουβάλια από τα καλάθια, που βρισκόντουσαν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μετέφεραν στο καλάθι, που βρισκόταν στον τερματισμό.

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφεραν να μεταφέρουν πρώτοι τα τσουβάλια και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου.

Στον τελικό δεν κατάφερε να περάσει ο Γιώργος Γιαννούλας, ο οποίος αποχώρησε συγκινημένος από τη Φάρμα.


Οι δύο φιναλίστ Αλέξανδρος Τέλλιος και Γιώργος Γιαννακίδης ήρθαν αντιμέτωποι με μία συγκινητική έκπληξη στο σπίτι. Πέρα από το πλούσιο τραπέζι που τους περίμενε για να γιορτάσουν την πρόκριση, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αγκαλιά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό.


Μάλιστα, τον Γιώργο Γιαννακίδη τον περίμενε μία τεράστια έκπληξη από τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του.

Ο παίκτης συγκινήθηκε καθώς η γυναίκα του, του πήγε ως δώρο ένα μωρουδίστικο φορμάκι και με αυτόν τον τρόπο του ανακοίνωσε ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί!