Breaking News

Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Δεν ήταν ακριβώς στο χέρι μας, τελικά δεν το ελέγξαμε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε στο Happy Day την Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία σκηνοθέτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής και Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην ταινία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Δεν φοβήθηκα στην αρχή της σχέσης μας. Το μόνο που ήθελα ήταν να μην γίνει γνωστό πριν νιώσω ότι σίγουρα θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό μαζί του. Δηλαδή, μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι μία πολύ όμορφη σχέση. Εντάξει, αυτό δεν ήταν ακριβώς στο χέρι μας τελικά, δεν το ελέγξαμε... Ωστόσο, αφού πήγε πολύ ωραία μετά, δεν πειράζει. Είμαστε μαζί 6 χρόνια περίπου», είπε η γοητευτική ηθοποιός.


Και πρόσθεσε: «Ενώ μπορεί να είμαι αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά ή και για μικρά πραγματάκια, για τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά νιώθω ότι η ζωή κάπως θα με οδηγήσει και θα γίνουν όλα έτσι όπως πρέπει. Έχει λειτουργήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά στη ζωή μου, οπότε έχω δει πολλές φορές τον εαυτό μου νύφη και έχω ζήσει αυτό το παραμύθι που θέλουν όλες οι γυναίκες. Οπότε δεν έχω την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς...».