Breaking News

Η ερώτηση του Γιάννη Μπέζου στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Το... Χοντρός και Λιγνός πώς θα το λέμε;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο Θέατρο Βεάκη.

Μεταξύ άλλων, η Έρη Βαρδάκη ρώτησε τον καταξιωμένο ηθοποιό για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη «χοντρή», σε πρόσφατη συναυλία της.

«Ήταν υπερβολή της Άλκηστης. Το "Χοντρός και Λιγνός" πώς θα το λέμε; Ερώτηση. Δηλαδή θα πούμε στα παιδιά πως δε θα δούμε το "Χοντρός και Λιγνός" αλλά το "Ευτραφής και Αδύνατος"; Δεν μειώνεται η αξία του. Δηλαδή είναι υπερβολές αυτά τα πράγματα. Είναι άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά. Βεβαίως δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία. Βεβαίως και πρέπει να δίνουμε σημασία, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο γιατί σε λίγο θα καταργήσουμε τα πάντα», είπε ο  Γιάννης Μπέζος.


Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ενώ συμμετέχει και η Μπίλιω Μαρνέλη. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Σωτήρης Τσαφούλιας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.