Breaking News

Λάκης Γαβαλάς για Τόλη Σκουλαριώτη: «Έφυγε από τη ζωή λίγο απογοητευμένος - Ήξερα ότι είχε θέματα υγείας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την απώλεια του γνωστού σχεδιαστή μόδας Τόλη Σκουλαριώτη, ο οποίος φέρεται να πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Συγκεκριμένα είπε στη Μαρία Μπακοδήμου:

«Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι και για τον Τόλη. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει τον κόσμο εκεί που πάει όσο χρωμάτιζε εμάς που είμαστε εδώ.

Ήταν ένα παιδί αθόρυβο ως χαρακτήρας αλλά θορυβώδες ως look. Σαν κι εμένα δηλαδή... Νομίζω ότι έζησε μια ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, άνθρωποι που τον αποδεχτήκαμε για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει.

Δεν βοηθήθηκε περισσότερο από ό,τι έπρεπε από το σύστημα, το οποίο έχει δόγματα και "πίστες" (σαν την πίστη). Δεν ήταν σε κλίκες. Οπότε νομίζω ότι "έφυγε" και λίγο απογοητευμένος...


Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Μάλιστα, προχθές μιλούσα για τον Τόλη, γιατί ήταν να κάνω ένα πάρτι και τον σκέφτηκα, λες και αισθανόμουν ότι κάτι θα συμβεί. Τελικά έμαθα χθες για την απώλειά του και δεν πρόλαβα να τον δω. Μπορεί να του έδινα μια ελπίδα...».