Breaking News

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Πήρα 25 κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«To πιο extreme που έκανα για τις ανάγκες ενός ρόλου ήταν ότι είχα πάρει 24-25 κιλά... Ήταν στο Θέατρο Αμόρε, όπου κάναμε τη "Σαλώμη" του Όσκαρ Ουάιλντ μαζί με τον Δημήτρη Μαυρικίου, ο οποίος με ήθελε αρχικά να κάνω τον νέο που εpωτεύεται η Σαλώμη. Ωστόσο έφυγε ο ηθοποιός που έκανε τον Ηρώδη και μου είπε ο Δημήτρης "Σκέφτηκα μήπως να τον έκανες εσύ τον Ηρώδη αλλά πιο νέο". Του είπα "Πολύ ωραία ιδέα".

Κάποια στιγμή, στις πρόβες, μου πρότεινε να πάρω κανένα κιλό για να είμαι σε πιο ντεκαντάνς κατάσταση. Πήρα 3-4 κιλά, αλλά επειδή εμφανιζόμουν γuμvός από τη μέση και πάνω, κάπως έγραφε ωραία... Συνέχιζα να παίρνω κιλά και όσο έπαιρνα, αισθανόμουν ακόμη καλύτερα στον ρόλο. Έφτασα να πάρω 24 κιλά... Το πρωί έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσουρέκια με μερέντα και μαρμελάδες. Το μεσημέρι έτρωγα δύο πιάτα μακαρόνια. Τα τελευταία 6 κιλά τα πήρα με δυσκολία...

Η επόμενη παράσταση που έπαιξα ήταν μετά από 10 μέρες. Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου, θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα. Έχασα τα πρώτα 6 κιλά κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και τα υπόλοιπα 10 πίνοντας μόνο βιταμίνη C. Αυτά είναι, όμως, ακραία πράγματα, δεν τα προτείνω σε κανέναν...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.