Breaking News

«Έφυγε» στα 58 του ο στυλίστας Ralph Cirella (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Αμερικανός στυλίστας και makeup artist Ralph Cirella, μετά από μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λεμφώματος.

Όπως αναφέρει το People, ο Howard Stern ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/12) τον θάνατο του μακροχρόνιου φίλου του στη ραδιοφωνική εκπομπή του "The Howard Stern Show", στο SiriusXM.

«Ο Ralph ήταν ένας αξιόπιστος, αγαπητός φίλος, που με έκανε να γελάω κάθε φορά που ήμουν μαζί του», είπε ο Howard Stern, ο οποίος τόνισε ότι ο στυλίστας υποβαλλόταν σε θεραπεία όταν «η καρδιά του έσβησε».


Το επεισόδιο ήταν ένας φόρος τιμής στον Ralph Cirella. Ο Stern τον γνώριζε για τέσσερις δεκαετίες και τον είχε καλέσει στην εκπομπή του αρκετές φορές στο παρελθόν. 

Ο Stern αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με τον φίλο του το βράδυ πριν "φύγει", όπου οι δυο τους συζήτησαν για τον «θεραπεύσιμο και ιάσιμο» καρκίνο και είχαν ελπίδες για το μέλλον.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του να αγαπάς κάποιον - όταν τον χάνεις. Ο Θεός ξέρει πόσο αγαπούσα τον Ralph. Η γυναίκα μου, μου είπε χθες το βράδυ "Εσύ και ο Ralph έχετε μια μυστική γλώσσα" και είναι αλήθεια... είχαμε μια υπέροχη χημεία και μια υπέροχη φιλία. O Ralph ήταν ένας από τους αδερφούς μου. Στην πραγματικότητα, ήταν οικογένεια... Ήμουν τόσο λυπημένος και θυμωμένος, δεν πρόσεχε τον εαυτό του», ανέφερε ο Stern.


Μεταξύ των πολλών αναρτήσεων στα social media ήταν και του ηθοποιού και μουσικού John Stamos, ο οποίος δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram.