Breaking News

Σαλαμίνα: Ο 71χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του ο 71χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Μία 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης (5/12), με τις υποψίες να στρέφονται στον 71χρονο σύντροφό της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού, με τραύματα από καραμπίνα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 71χρονο, τον οποίο συνέλαβαν στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τρίτης...

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης ομολόγησε ότι ήταν αυτός που την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε βρει καταφύγιο. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «εpωτικής αντιζηλίας».


Να σημειωθεί ότι η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν λίγες ημέρες (2/12) για ενδοοικογενειακή βία. Η γυναίκα είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ (1/12) είχε χτυπήσει την ίδια, όπως και τον γιο της, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί την έπεισαν να βάλει την εφαρμογή panic button στο κινητό της, ώστε να γίνει άμεση ενημέρωση αν διατρέξει κίνδυνο. Στη συνέχεια, η 43χρονη έμεινε μαζί με τη μητέρα της.

Ο δράστης επέλεξε να πάει στο σπίτι τη στιγμή που απουσίαζε η μητέρα της και ο γιος της είχε μόλις φύγει για το σχολείο. Την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και κατόπιν διέφυγε. Όταν γύρισε η μητέρα της, την βρήκε νεκρή στην είσοδο, ενώ οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.