Breaking News

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Dua Lipa (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δηλώνει εpωτευμένος με τη Dua Lipa. Μάλιστα, έχει κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσει, μέσω διαδικτύου, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Την Κυριακή (3/12), εξελίχθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» ένας απολαυστικός διάλογος με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της εκπομπής, με αφορμή την είδηση ότι χώρισαν η 28χρονη τραγουδίστρια και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης Romain Gavras.

Μετά τον χωρισμό της, ο Κωνσταντίνος Βασάλος άρχισε να ελπίζει. Στην εκπομπή προβλήθηκε μία φωτογραφία του, που τον δείχνει δίπλα στο κέρινο ομοίωμα της Dua Lipa. «Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα. Δείτε πώς είμαστε σαν ζευγάρι, ταιριάζουμε», είπε με χιούμορ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διάβασε ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην ποπ σταρ ο συνεργάτης της: «Hello Dua, I' m Konstantinos from Greece. You are very beautiful and talented. I hope one day to meet you!» (Γεια σου Dua, είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω!).


«Ε, θα σου απαντήσει σ' αυτό το μήνυμα;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έδωσαν τις συμβουλές τους στον Κωνσταντίνο Βασάλο.