Breaking News

Γ. Τσιμιτσέλης: «Ήξερα το τέλος του πατέρα μου, η διάγνωση ήταν τρεις μήνες - Ο αδελφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στο «The 2Night Show» με αφορμή την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στην ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Μου έχει τύχει να ξέρω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με έναν άνθρωπο, με τον πατέρα μου. Ήξερα το τέλος. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και με μετάσταση. Όταν έγινε η διάγνωση, ο γιατρός μας είπε "τρεις μήνες"», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Και συνέχισε: «Ο αδελφός μου το είχε πάρει κατάκαρδα, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ είχα άλλη αντιμετώπιση, ήμουν σε άλλη φάση. Έβλεπα τον εαυτό μου όπως θα ήθελε ο πατέρας μου να με δει. Οπότε δεν σταμάτησα την καθημερινότητά μου στο παραμικρό».

«Έχεις τον χρόνο να πεις ένα γεια, δεν είναι το απότομο που δεν προλαβαίνεις να πεις στον άλλο ένα σ' αγαπώ», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι» και τη συνεργασία του με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού. Επίσης, αναφέρθηκε στη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από εμάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στην παράσταση «Για μια Ζωή» στο θέατρο «Πειραιώς 131».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.