Breaking News

Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο ηθοποιός Christian Oliver - Νεκρές και οι δύο κόρες του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γερμανός ηθοποιός Christian Oliver, οι δύο μικρές του κόρες και ο πιλότος έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά σε νησί της Καραϊβικής.

Σύμφωνα με το Variety, τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε η Βασιλική Αστυνομία του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/1).  Ο Oliver - το πραγματικό του όνομα ήταν Christian Klepser - σκοτώθηκε σε ηλικία 51 ετών, ενώ έχασαν τη ζωή τους και οι κόρες του, η 12χρονη Madita και η 10χρονη Annik. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο πιλότος Robert Sachs. 

Ήταν οι μόνοι επιβάτες στο μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος, το οποίο ανήκε στον Robert Sachs. Συνετρίβη ένα ναυτικό μίλι δυτικά του Petit Nevis, ένα μικρό νησί στις Γρεναδίνες.


Το αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο J.F. Mitchell στην Paget Farm στο Becquia, ένα μικρό νησί στις Γρεναδίνες, γύρω στις 12:11 μ.μ. με προορισμό τη St. Lucia.

«Στιγμές μετά την απογείωση, το αεροσκάφος αντιμετώπισε δυσκολίες και έπεσε κατακόρυφα στον ωκεανό. Αλιείς και δύτες από την Paget Farm πήγαν στον τόπο του συμβάντος με τις βάρκες τους για να παράσχουν βοήθεια. Η ακτοφυλακή ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο για να ηγηθεί των προσπαθειών διάσωσης», ανέφερε σε δήλωσή της η Βασιλική Αστυνομία του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών.

Τα τέσσερα πτώματα ανασύρθηκαν από το Λιμενικό Σώμα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους από ιατρικό αξιωματούχο. Μεταφέρθηκαν στον Άγιο Βικέντιο και κατόπιν στο νεκροτομείο του Kingstown, όπου θα γίνουν νεκροψίες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.


Ο Christian Oliver είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές από τη δεκαετία του 1990 έως και το 2023.

Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις ταινίες «Speed Racer» (2008), «Ready or Not» (2009), «The Three Musketeers» (2011), «Ninja Apocalypse» (2014), «The Outer Wild» (2018), «Indiana Jones and the Dial of Destiny» (2023) κ.α.

Είχε, επίσης, ρόλους στις σειρές «Saved by the Bell: The New Class» (27 επεισόδια, 1994-1999), «Inspector George Gently» (1 επεισόδιο, 2008), «Sense8» (3 επεισόδια, 2015) κ.α.

Ο Christian Oliver γεννήθηκε στο Celle της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Φρανκφούρτη. Μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εργαστεί ως μοντέλο και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Από το 2003 έως το 2004 είχε πρωταγωνιστήσει σε 28 επεισόδια της γερμανικής τηλεοπτικής σειράς «Alarm für Cobra 11».

Πληροφορίες από: Variety - IMDb - wikipedia