Breaking News

Δ. Λαμπρόγιαννη: «Εμάς τους παλιούς μας έχουν κόψει από την τηλεόραση, ίσως γιατί έχουμε ανθρώπινες απαιτήσεις» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (16/1), η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μίλησε ανοιχτά για τα θέματα που πλήττουν το επάγγελμά της. Η γνωστή ηθοποιός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Εμάς τους παλιούς μάς έχουν λίγο κόψει από τις πολλές τηλεοράσεις. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις ανθρώπινες, δεν ξέρω, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση στον χώρο να με θεωρούν παράξενη... "είναι παράξενη γιατί θα μας ζητάει θέρμανση και κ@@@χαρτο". Περί αυτού πρόκειται...

Δε θεωρείται δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου με τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Πέφτεις από τα σύννεφα; Είναι όλο και χειρότερα. Μιλάω και για τα θέατρα και για την τηλεόραση. Είναι όλο και χειρότερα, δεν είναι καλύτερα...


Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σήριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45; Υπάρχει η λογική ότι γίνονται πολλές δουλειές για να έχει περισσότερος κόσμος δουλειά. Ναι, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα δεν έχει κανένας δουλειά έτσι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.