Breaking News

Ε. Βιτάλη: «Βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ, αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο... για να κάνουν τις γλάστρες;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Ελένη Βιτάλη, η οποία σχολίασε - μεταξύ άλλων - τα τηλεοπτικά πάνελ. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια δήλωσε:

«Είναι πολύ ευχάριστο να τραγουδούν τα τραγούδια μου άνθρωποι όλων των ηλικιών, σημαίνει ότι είναι διαχρονικά. Δεν με αφορούν τα τραγούδια που ο στίχος τους είναι σπαραξικάρδια εpωτικός, εγώ έλεγα αντάρτικα.

Είχα ρωτήσει έναν μουσικό για να πάω σε μία καλή εταιρεία. Δεν ήξερα αν θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή αν θα συνέχιζα το σχολείο. Όταν με ρώτησε στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, ποια τραγουδίστρια θαυμάζω, απάντησα τη Μαρινέλλα. Ακούω και σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική... Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια.

Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμη, αλλά όποιο είναι το θέλημά Του, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια υπήρχε φτώχεια. Όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου - που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από μένα - έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Η μητέρα μου δεν φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη...


Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, γι' αυτό προσέχω. Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή, σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται με ύφος και να με κρίνει. Γέλασα πολύ... Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από μένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι, βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ, γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;

Εγώ δεν είμαι γραφική, αλλά με την παραποίηση των λεγομένων μου που γίνεται, για να βγάλουν θέμα με παρουσιάζουν γραφική. Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη... Έρχονται να μου πάρουν συνέντευξη για να παρουσιάσω τη δουλειά μου, και με ρωτάνε πόσο υποφέρω που χώρισα με τον άντρα μου. Ξέρω ότι πολλές φορές αυτά που θέλω να ακουστούν σε μια συνέντευξη, δε θα ακουστούν».