Breaking News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δυστυχώς ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να ξέρει από τι - Ήταν μια δύσκολη περίοδος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

«Ο πατέρας μου "έφυγε" χωρίς να ξέρει από τι "έφυγε", δυστυχώς. Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε, γιατί είχα και παραστάσεις. Σκέψου ότι έμαθα πως πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και συνέχισε: «Από τη μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή, αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι... Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πώς θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δε θα ήθελε να κλαίω...».


«Βέβαια, o πατέρας μου πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Και οι δύο γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός. Η μάνα μου και ο πατέρας μου φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, το πάθoς για τον κινηματογράφο, τα πρώτα βήματα στο θεατρικό σανίδι και τα μεγάλα ρίσκα στην καριέρα του.

Ακόμη αναφέρθηκε στο διαζύγιό του και στον έpωτα που ήρθε ξανά στη ζωή του. Στην εκπομπή μίλησε και η σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.