Breaking News

Η άρνηση της Α. Δημητρίου να μιλήσει για το φημολογούμενο περιστατικό με την κόρη της - Τσιμτσιλή: «Τι το ήθελαν το unfollow;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη ρώτησαν για τη φερόμενη ρήξη στη σχέση της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει ότι η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη διαπληκτίστηκαν έντονα στην Αμερική, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας... Μάλιστα, μαμά και κόρη δεν ακολουθούν πλέον η μία την άλλη στο Ιnstagram.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο, με την τραγουδίστρια να αρνείται ευγενικά να απαντήσει.

«Όλα καλά, παιδιά. Να είστε καλά, γεια σας... Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά», αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια...


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στον αέρα του Happy Day: «Είναι αυτή η άβολη στιγμή, που μπορεί να περνάς μια κρίση σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που αγαπάς, αλλά επειδή είσαι διάσημο πρόσωπο το μαθαίνει όλος ο κόσμος. Τι το ήθελαν το unfollow; Όταν είσαι γνωστό πρόσωπο, ξέρεις ότι αυτό το unfollow δε θα περάσει στα "μαλακά"».

Και πρόσθεσε: «Λέει το ρεπορτάζ ότι κάποια στιγμή, στην περιοδεία στην Αμερική, έγινε ένας μεγάλος καυγάς, παρουσία κι άλλων ατόμων και έτσι μαθεύτηκε. Αυτά τα άτομα ίσως έψαξαν μετά και ανακάλυψαν ότι έγινε το unfollow».