Breaking News

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»: Οι νέοι χαρακτήρες που «εισβάλλουν» στη σειρά (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο νέοι χαρακτήρες «εισβάλλουν» στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Στα επεισόδια 33 - 34 (Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Ιανουαρίου), ο βίαιος θάνατος του Σταματάκη συγκλονίζει το Κολλέγιο. Η σχέση Πέρσας με τον Νικόλα έχει πλέον αλλάξει, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει. Η ξαφνική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να της αναθέσουν τη διεύθυνση του Κολλεγίου, επιδεινώνει τη θέση της. Από την πλευρά του, ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο, ενώ η Πέρσα τού κρύβει τις απειλές από τον γονιό μαθητή, ο οποίος καταφέρνει μετά τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, να ξαναφέρει τον γιο του στο σχολείο...


Οι νέοι χαρακτήρες:

• Ο ηθοποιός Λαέρτης Μαλκότσης υποδύεται τον Ιάκωβο Δαμασκηνό, τον γονιό του μαθητή, ο οποίος επιστρέφει στο Κολλέγιο.
• Ο ηθοποιός Πάνος Κλάδης υποδύεται τον μαθητή Φλωρή Δαμασκηνό.

Λίγα λόγια για τους νέους ρόλους...

Ιάκωβος Δαμασκηνός: Αδίστακτος μεσάζοντας σε θέματα αγοράς οπλικών συστημάτων που θα εμπλέξει κομματικό στέλεχος της παράταξης της Καμβύση σε σκάvδαλο κατοχής και διακίνησης αvήλικης πopvoγραφίας. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τον γιο του, που επιστρέφει στο Κολλέγιο μετά από οριστική αποβολή, ο Δαμασκηνός θα στοχοποιήσει τον Νικόλα και θα τον διασύρει με κατηγορίες σeξουαλικής παρεvόχλησης, μέχρι να του κάνει τη ζωή εφιαλτική. Σε αυτό τον πόλεμο όμως έχει μία σκοτεινή αχίλλειο πτέρνα από το τρομακτικό παρελθόν του.

Φλωρής Δαμασκηνός: Ο μαθητής που αποβλήθηκε πέρυσι από το Κολλέγιο με κατηγορίες διακίνησης ουσιών εναντίον του και επιστρέφει με άλλοθι την προκατειλημμένη απόφαση του πρώην διευθυντή του σχολείου. Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που προσπαθεί να πείσει το περιβάλλον του ότι έχει αλλάξει από την πρόσφατη ποινή, αλλά συγχρόνως θα εμπλέξει τους συμμαθητές του σε παράνομους αγώνες και στοιχήματα. Έχει μια παθολογική σχέση εξάρτησης από τον πατέρα του, και τον στηρίζει με κάθε του ραδιουργία, όσο κι αν μοιάζει να αντιδρά στους περιορισμούς του.