Breaking News

Ξύρισε τα μαλλιά της η Nichole Berlie - Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Nichole Berlie «αγκαλιάζει» τη νέα της εμφάνιση καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο του μαστού.

Τον περασμένο μήνα, στο τέλος του δελτίου ειδήσεων, η 46χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του αμερικανικού συνδρομητικού τηλεοπτικού δικτύου NewsNation είχε συγκλονίσει, καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού.

Σε μια συγκινητική ανακοίνωση, που έκανε στον αέρα του NewsNation, η Nichole Berlie είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε σαν σοκ... εξακολουθώ να είμαι σε δυσπιστία από πολλές απόψεις. Δεν είχα κανένα σημάδι, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, εξακολουθώ να μην έχω και νιώθω ακόμα υπέροχα», 

Επίσης, τόνισε τότε ότι θα ξεκινούσε θεραπεία την επόμενη μέρα και πώς σκόπευε να δωρίσει τα μαλλιά της σε μια οργάνωση που βοηθά τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

«Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή, αλλά είναι μόνο τρίχες και θα ξαναφυτρώσουν. Το σημαντικό είναι ότι το ξεπέρασα αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έχω περάσει από κάθε συναίσθημα και αν με ρωτήσεις αν φοβάμαι, σίγουρα φοβάμαι. Αλλά επιλέγω να παραμείνω θετική. Θα κρατήσω ένα χαμόγελο και έχω απόλυτη πίστη».


Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα (15/1), η Nichole Berlie δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ξύρισε το κεφάλι της, καθώς τα μαλλιά της είχαν αρχίσει να πέφτουν μετά τον δεύτερο κύκλο της χημειοθεραπείας.

«Είμαι φαλακρή. Εξακολουθώ να το συνηθίζω και πραγματικά μου αρέσει πολύ. Την Παρασκευή, όταν γύρισα σπίτι από τη δουλειά, έχασα πολλά μαλλιά εκείνο το βράδυ και ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν πραγματικά δύσκολο να δεις τις τρίχες να πέφτουν... Όταν έκοψα τα μαλλιά μου δεν ήμουν τόσο συναισθηματική, αλλά βλέποντάς τα να πέφτουν και να υπάρχουν "μπαλώματα", ήταν απλώς πολύ τραυματικό και έτσι αποφάσισα να τα ξυρίσω... Το αγαπώ. Αυτή είναι, λοιπόν, η νέα φαλακρή Nichole... Αυτή είμαι εγώ! Αυτή θα είμαι εγώ για τους επόμενους μήνες», είπε η δημοσιογράφος.