Breaking News

Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σeξουαλικά - Συγχωρώ την απιστία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σeξουαλικότητά του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Ένας έφηβος πρέπει να μιλάει ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά του. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα "φύγουν" σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί. 

Μετά τη συνέντευξη που είχα δώσει για τη σeξουαλικότητά μου, έγινε μία κουβέντα με τους γονείς μου,  δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Άμα εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς να το επικοινωνήσεις και πιο εύκολα.

Μιλάω ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα. Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σeξουαλικά. Όταν πέρασα στη δραματική σχολή γνώρισα oμοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Έχω δηλώσει τον σeξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Δεν είναι ακριβώς έλξη... Αν ένιωθα έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες, αλλά δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός μου. Είναι περισσότερο με γυναίκες...


Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, αλλά ο γάμος είναι κάτι νομικό. Συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το μετάνιωσα. Το σeξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση, αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, δεν υπήρχε αγάπη».