Breaking News

Πίτσα Παπαδοπούλου για την απώλεια του αδερφού της: «Του χτύπησε τα χέρια ο εισπράκτορας και το διέλυσε το παιδί το τραμ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Πίτσα Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου, αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/1). Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στον Τάσο Τρύφωνος:

«Θα φανεί περίεργο που το λέω, γιατί μου φαίνεται και μένα πάρα πολύ περίεργο... αλλά δεν ξέρω  δυσκολίες. Η μαμά μου ήταν καπνεργάτρια, ο μπαμπάς μου ήταν αγρότης ποντιακής καταγωγής. 

Μπορεί να μην είχαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν έχω στεναχωρηθεί γι' αυτά που δεν είχα. Δε θυμάμαι ποτέ να πω ότι πείνασα, ακόμα και τώρα που είμαι μεγάλη και πέρασαν τα χρόνια. Ίσως να μου έφταναν αυτά που είχαμε και δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλά δεν έχω πικρία, όπως ακούω από πολλούς ανθρώπους...


Εγώ γνώρισα τέσσερα αδέρφια, η μαμά μου έκανε και κάποια άλλα παιδιά, τα οποία βέβαια πέθαναν. Τα γένναγε, αλλά πέθαιναν ενός ή δύο χρονών από αρρώστιες τότε στα χωριά... Το ένα το είχε πατήσει το τραμ στη Θεσσαλονίκη, 7 - 8 χρονών. Ήταν αγόρι, είχαμε τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου. Βέβαια και τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα γιατί ήμουν με την αδερφή μου, η οποία ήταν πιο μεγάλη από εμάς. Μας φρόντιζε η αδερφή μου γιατί οι γονείς μου δούλευαν. Μας έπαιρνε η αδερφή μου και μας πήγαινε για μπάνιο στην Αγία Τριάδα.

Ανέβηκε το παιδί επάνω στο τραμ, ενδιάμεσα στα δυο τραμ και ο εισπράκτορας του χτύπησε τα χέρια. Το παιδί έπεσε μέσα και το πάτησε το άλλο τρένο, γιατί δεν ήξερε να ανέβει από τα σκαλοπάτια. Μπήκε ενδιάμεσα στα δύο τρένα. Το διέλυσε το παιδί...».