Breaking News

Survivor - Χ. Βολικάκης για Α. Παππά: «Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι - Είναι διπρόσωπος και θρασύς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, πριν λίγες ημέρες... Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας είπε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου»:

«Δεν ήταν ανατρεπτική η αποχώρησή μου. Ήμουν στα όριά μου και δεν μπορούσα να αντέξω ούτε μια ώρα παραπάνω στο παιχνίδι. Δεν ήμουν καλά, απλά έκανα υπομονή. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, έπεσα και στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά... Δεν τον απείλησα, φάνηκε και στο βίντεο.

Απ' έξω μού έλεγαν να προσέχω τον Αλέξη Παππά. Είναι διπρόσωπος και θρασύς... Όταν έκλειναν οι κάμερες, μου έλεγε "Τι περίμενες; Αυτά που λέω εκτός κάμερας, θα τα λέω και μπροστά;". Αν είχε παντού κάμερες και μικρόφωνα, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.

Η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν είναι φίλες, τις έλεγα βασίλισσες, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία. Είχα το θάρρος να αποχωρήσω, δεν το έκανα για να τους ξεσκεπάσω. Έχουν ξεσκεπαστεί μόνοι τους από τα προηγούμενα Survivor. Αν είχα πρόταση να πάω στους Μαχητές, μπορεί να το σκεφτόμουν.

Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τη Μαρία Αντωνά; Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν. Προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη. Η Όλγα Πηλιάκη ήταν η μόνη που μου είπε να ξανασκεφτώ την απόφασή μου να αποχωρήσω και το εκτίμησα...


Είδα το story του Τριαντάφυλλου... Ο Τριαντάφυλλος ή θέλει να μπει στο παιχνίδι και δεν τον θέλει η παραγωγή ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του. Κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζει ανθρώπινες ψυχές και μάλλον αυτό τον γεμίζει».