Breaking News

Συνεχίζεται η νοσηλεία του Χάρη Κωστόπουλου - Η δήλωση του γιου του - «Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο από τον Δεκέμβριο του 2023. 

Ο 60χρονος τραγουδιστής έχει στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο γιος του, Χρήστος, μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Ο 35χρονος Χρήστος Κωστόπουλος είπε: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του». 

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων, τον λένε Ραφαήλ».

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής είχε σταματήσει τις εμφανίσεις του πριν από ενάμιση μήνα περίπου, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.