Breaking News

Χάρης Ακριτίδης: «Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι, δεν κάνω τίποτα μόνος μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σύζυγό του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ακριτίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού»: Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε:

«Βίωσα μεγάλη στεναχώρια για την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν πέθανε, θα ζει για πάντα... Ξεκίνησα να δουλεύω από μικρός σε συνεργείο αυτοκινήτων, δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Δεν ξέρω να διαβάζω και να γράφω. Είμαι δυσλεκτικός, στο σχολείο με είχαν για χαζό.

Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Όταν γνώρισα τη σύζυγό μου ήταν 13 ετών κι εγώ 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20 ετών. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντoυς. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρoυχά μου. Εγώ μόνο δουλεύω.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η "μάνα".

Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του. Δεν μπήκα στο ψυχιατρικό ίδρυμα γιατί η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω...


Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν ένας αγώνας μετ' εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθoς, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Μετά ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο κι έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».