Breaking News

Χριστίνα Βίδου: «Απομονώθηκα για οκτώ χρόνια και έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Χριστίνα Βίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή της εντός και εκτός των τηλεοπτικών στούντιο.

Μεταξύ άλλων, η  Χριστίνα Βίδου αναφέρθηκε στην απώλεια του πρώην συντρόφου της. Ο θάνατός του τη βύθισε στο πένθος.

«Τότε δεν ήμασταν μαζί, απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον. Ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Είπα ότι "αποκλείεται" και μετά έμαθα ότι "δεν υπάρχει αποκλείεται" στη ζωή και "γιατί σε μένα;"»...


«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια χρόνια τα έχω ξεχάσει. Δε θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δε θα πληγωθώ ξανά - πόσο εγωιστικό - και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Έχτισα αυτό που να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την έφηβη κόρη της, ενώ μίλησε και για την επαγγελματική ευκαιρία που της δόθηκε στην ΕΡΤ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.