Breaking News

Γ. Αγγελόπουλος - Δ. Βαμβακούση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δήμητρα Βαμβακούση πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο τη Δευτέρα (12/2), με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.


Ο Ντάνος δήλωσε αρχικά: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή... Αυτός αποφασίζει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων».

Και συνέχισε:  «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά και αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας»...


«Όλα με αγχώνουν, είναι ευθύνη μεγάλη. Πρέπει να ακούμε τις οδηγίες του γιατρού μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας, καθετί που είναι λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό για το παιδί», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.