Breaking News

Δημήτρης Χαβρές για Βέτα Μπετίνη: «Όταν τα έφτιαξα με την κόρη της, δεν μου μιλούσε για έναν μήνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον Δημήτρη Χαβρέ, ο οποίος θυμήθηκε με αγάπη τη Βέτα Μπετίνη, που γνώρισε στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Η γνωριμία του με την αείμνηστη ηθοποιό έμελλε να του αλλάξει καθοριστικά τη ζωή, αφού εpωτεύτηκε και παντρεύτηκε την κόρη της, Λιάνα.

Ο Δημήτρης Χαβρές είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν τα έφτιαξα με την κόρη της, δεν μου μιλούσε για έναν μήνα! Πήγαινα στο σπίτι, τρώγαμε και ούτε να γυρίσει να με κοιτάξει! Σήμερα είμαστε μαζί με τη Λιάνα σχεδόν 18 χρόνια. Έχουμε την κόρη μας, την Ελισάβετ, που είναι 14-15 χρονών... Έπαιζα στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη" και εκεί γνώρισα τη Βέτα...».


Και συνέχισε: «Είναι μια ιστορία που έχει βγει από τα παραμύθια. Η Βέτα είναι μια αγκαλιά, ένας άνθρωπος που σε βάζει κάτω από τη φτερούγα της. Όταν συναντήθηκα με τη Βέτα, με έσερνε παντού, γούσταρε πολύ που την πήγαινα με την μηχανή, ανέβαινε επάνω στην Africa και την πηγαινοέφερνα στα γυρίσματα. Ένας άνθρωπος ο οποίος μου χάραξε τη ζωή. Περάσαμε περιόδους που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες αλλά, όταν γυρνούσε και σου έλεγε "μην ανησυχείς αγόρι μου, εγώ είμαι εδώ", με αυτό το ύφος, το ένιωθες μέσα στο πετσί σου αυτό το πράγμα...».


«Κάποια στιγμή, λοιπόν - που εγώ ήμουν άνεργος εκείνη τη σεζόν στο θέατρο και έκανα μια άλλη άσχετη δουλειά, ήμουν σεκιούριτι -, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έχω ανοίξει ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, έλα να με βρεις". Πάω να την βρω και ήταν ένα εξιδεικευμένο μαγαζί με ορυκτούς κρυστάλλους. Από εκείνη την πρώτη μέρα που πήγα, δεν ξαναέφυγα ποτέ γιατί γνώρισα την κόρη της, τη Λιάνα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Χαβρές.